Fra A til Å

Vi utvikler, produserer og tester hydrauliske sylindere og sørger for kvalitet i hele prosessen

HMS

Byberg er en virksomhet som bryr seg om arbeidsmiljø og det ytre miljø. Vi har blant annet renseanlegg før kjøleveske til alle maskinene. Her blir det jevnlig tatt analyse for sikre god kvalitet. Dette gir bedre arbeidsmiljø, og hindrer utslipp.
Byberg har stort fokus på HMS, og det er en viktig del av vårt daglige arbeid. Våre ansatte er basisen i firmaet, og dermed det viktigste å ta vare på.
Vi har jevnlig førstehjelpskurs for alle og har investert i egen hjertestarter. Målet er ingen ulykker eller arbeidsrelatert sykdommer.

kvalitet

Byberg sine produkter og tjenester skal holde høy kvalitet, slik at kunder velger oss igjen. Til å hjelpe oss med dette, har vi kvalitetssystem i henhold til ISO 9001-2008. Vår firma er kvalifisert som leverandør i Achilles JQS-oljeindustriens leverandørregister i Norge og Danmark.
Vårt firma er kvalifisert som leverandør i Achilles JQS - oljeindustriens leverandørregister i Norge og Danmark.
Achilles ID: 29209
 
Om Achilles JQS
Achilles Joint Qualification System (Achilles JQS ) er et unikt samarbeid mellom norske og danske oljeselskap og hovedkontraktører. De deltakende selskapene benytter systemet for å skaffe seg oversikt og informasjon om mulige leverandører, og å gjøre et utvalg blant disse med tanke på å inngå avtale om leveranser. Achilles JQS drives på oppdrag av de deltakende organisasjonene av Achilles. Les mer på www.jqs.no.
Oddgeir%202015
Oddgeir Mellemstrand
HMS/K-leder
Mob: +47 970 22 116
oddgeir@byberg.no
DSC_9612
DSC_9588